AUR a demarat Caravana “Patrioți în Europa”!

AUR a demarat Caravana “Patrioți în Europa”!

Alianța pentru Unirea Românilor a dat miercuri, 1 noiembrie, startul caravanei “Patrioți în Europa”. Această inițiativă este menită să aducă aducă mai aproape de români candidații AUR la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, dar și programul cu care AUR va merge în legislativul european.

Caravana “Patrioți în Europa” și-a început drumul printr-un periplu prin piețele agro-alimentare din capitală. Candidații AUR pentru Parlamentul European au subliniat în interacțiunea cu bucureștenii importanța sprijinirii producătorilor români și a economiei locale, cu un mesaj clar: “Cumpără de la români”.

„Pornim caravana “Patrioți în Europa” de aici din Piața Victoriei, din fața Guvernului, și mergem prin toate piețele agro-alimentare din București cu mesajul “cumpără de la români”. Pornim de aici cu candidații AUR la europarlamentare, care o să meargă în următoarea lună prin toată țara, în toate județele. Pornim din Capitală și ajungem în toată țara. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat George Simion, Președintele AUR.

Candidații AUR la alegerile europarlamentare vor parcurge, în următoarele săptămâni, toate județele din România. Astfel, Caravana “Patrioți în Europa” se va afla joi, 2 noiembrie, în județul Prahova, urmând ca vineri, 3 noiembrie, să fie în județul Buzău. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările.

Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

AUR își manifestă angajamentul ferm față de România și față de cetățenii săi, iar Caravana “Patrioți în Europa” este o dovadă clară a determinării de a lupta pentru interesele și valorile românești în cadrul Uniunii Europene.

 

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   

Related Posts