Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR: ”Vrem ne întoarcem la valorile adevărate care au făcut posibilă existența noastră ca neam și ca stat”

Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR: ”Vrem să ne întoarcem la valorile adevărate care au făcut posibilă existența noastră ca neam și ca stat”

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a vorbit, în cadrul conferinței de presă a AUR de marți, 23 aprilie, despre evenimentul M.E.G.A., cel mai mare eveniment conservator desfășurat vreodată pe pământ românesc.

”Partidul AUR prin Institutul pentru Studii Politice Conservatoare “Mihai Eminescu” – pe care îl conduc, institut aparținând partidului, organizează, la finalul acestei săptămâni, în 27 și 28 aprilie, cea mai mare conferință conservatoare ținută vreodată pe pământ românesc, la care vor fi prezenți peste 200 de invitați străini, din toate statele Uniunii Europene, din alte state europene care nu aparțin Uniunii Europene, din Israel, din Statele Unite ale Americii și din America de Sud. E vorba despre lideri politici, despre directori de opinie conservatoare, despre jurnaliști care au această orientare conservatoare, despre gânditori, despre conducători de institute care seamănă Institutului “Mihai Eminescu” al partidului AUR”, a spus Claudiu Târziu.

Liderul senatorilor AUR a explicat și importanța evenimentului.

”Va fi extrem de important pentru a așeza și mai bine România pe harta suveranismului și conservatorismului Mondial. Va avea ca rezultat o declarație comună și, mai ales, câteva direcții de acțiune pe care le vom urma pentru a desăvârși, ca să spunem așa, ceea ce noi am anunțat încă de când noi am intrat în Parlament, sub numele de “Revoluția Conservatoare”.

Vrem să ne întoarcem la valorile adevărate care au făcut posibilă existența noastră ca neam și ca stat, vrem, de asemenea, ca și Europa să se întoarcă la valorile ei, la valorile pe care se bazează civilizația europeană și pe care s-a bazat și Uniunea Europeană atunci când a fost fondată – suveranism, creștinism, drepturi și libertăți fundamentale. Toate acestea trebuie păstrate, trebuie promovate în continuare și nu o vor face actanții și dirijorii stângii mondiale, care sunt împotriva acestor valori, sunt împotriva valorilor privind familia, națiunea, credința și libertatea și care acționează cu program împotriva lor. O vor face doar conservatorii, iar pentru reușita acestei acțiuni conservatoare e nevoie să lucrăm împreună”, a conchis Claudiu Târziu.

Related Posts