Discursul președintelui AUR, George Simion, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, organizată în inima Transilvaniei, în Cluj Napoca

Discursul președintelui AUR, George Simion, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, organizată în inima Transilvaniei, în Cluj Napoca

Românii-Creștinii-Străbunii-Stăpânii!

Iancule mare, bravule tare, Cu noi să fii. Tu însoțește și însuflețește pe ai tăi fii.

Antena 3 e aici? Ne-au cenzurat discursul pe care l-am avut la București, când am început să spunem adevărul, că Burduja a furat banii de la Bancorex, când am zis că Dan Voiculescu s-a făcut stăpân pe banii Securității, prin Crescent.

Noi suntem azi aici pentru a spune: Fără moguli, fără baroni! Fără grofi!

Digi24 este aici?? Nu este aici. Titrau ieri, că nu mai suportau, au zis că ne ignoră, dar facem prea mult zgomot, nu mai merge cu ignoratul, că avem idei antieuropene. Care idei antieuropene? Că mama e mamă, tata e tată și copilul e copil? Așa cum a lăsat Dumnezeu, băiat sau fată. Care adevăruri antieuropene zicem? Că nu mai avem voie să fim români în țara noastră, nu mai avem voie să ne încălzim cu lemne, nu mai avem voie să avem mașini, să mergem liberi pe unde vrem, ne condiționează ei ca în pandemie, perioadă în care Ursula von der Leyen și toată mafia de la nivel european câștigau bani din vaccinuri. Astea sunt adevăruri pe care să nu le spunem? Idei antieuropene? Eu cred că sunt idei românești și europene.

Mă bucur că mă aflu aici, la Cluj, între voi. Am venit aici să declar public război sistemului care ne-a ținut țara la pământ în ultimii 34 de ani. Și pe noi au vrut să ne îngroape, dar nu au știut că suntem semințe.

Am venit aici să proclam că eu nu voi mai permite ca securiștii să ne dicteze destinul.

Sunt la Cluj, printre voi, să mă lupt cu capetele de hidră ale Partidul Comasat.

Și cu grupul…. Cum care grup?? Grupul de la Cluj! Cu Boc, cu Alin Tișe, cu ucu Rus, și cu domn profesor Dâncu…cu tatăl lor, cel care se pune pe afișe. Partidul Comasat exista de mult timp aici la Cluj, sunt împreună din 2004. Trebuie să se lupte cineva cu toți nenorociții care și-au bătut joc de români în ultimele decade.

Cu ei ne luptăm, cu ei ducem bătălia pentru viitorul României. Au comasat alegerile, ne-au băgat infiltrați în partid, caței din ăștia mici, cum e și micuțul Boc, care nu a vrut să ne dea autorizație nicăieri. Ne-au infiltrat iepurași de Paște și i-au pregătit să se detoneze pentru a-i speria pe patrioții români care pun ștampila pe AUR, Ce credeați, că nu vor exista trădători? Mai ales în contextul în care Ciucă și Ciolacu știu foarte bine că asta este ultima lor șansă pentru a supraviețui. Au oricum pensii mizerabil de mari. Ciolacu, revoluționarul care a luptat cu covrigii la Buzău și Ciucă, generalul de carton, au crezut că ne vor pune în genunchi, dar nu și-au dat seama că toate aceste lucruri ne-au întărit, ne-au făcut să realizăm mizele adevărate, de ce trebuie să nu cedăm nici măcar un centimetru în lupta noastră pentru a ne salva viitorul. Îi supără faptul că

Mihai Viteazul intră-n Catedrală

Și are harta Daciei în mâini,

Într-însul Burebista se răscoală

Și-apoi pe vatra lui se nasc români. Și iar începe clopotul să bată

Și sângerează sutele de ani,

În osul nației se-aude-o roată

Mușcând din Horea, Cloșca și Crișan.

Și chiar aici la Cluj-Napoca ni-i flancul

Pe care ardem și ne batem toți,

Când dinspre Apuseni răsare Iancu

Ca un Iisus Hristos cu chip de moț.

Cu asta în Parlament, cu asta după hoți, cu asta după Vasile Dîncu și după Alin Tișe.

Credeți cumva că marele apărător al patriei române, Avram Iancu, nu a știut de la bun început la ce se înhamă? Nu a înțeles riscurile? Oh, le-a înțeles foarte bine. Și și-a continuat lupta până la capăt, indiferent de circumstanțe, indiferent de greutățile întâmpinate. Nu a cedat, ci a unit în jurul său alți nebuni frumoși care au îndrăznit să creadă în idealul țării noastre.

Și-a format el propria oaste. Așa cum trebuie să facem noi acum, să devenim oastea lui Avram Iancu, oastea lui Mihai Viteazu, oastea strămoșilor noștri care s-au jertfit pentru țară.

Vă spun acum, aici, același lucru pe care l-am declarat și la București. Refuz să fiu prizonier unei camarile de partid cum sunt restul politicienilor din România. Refuz să las AUR să devină un alt partid politic care parazitează statul român. Mai bine mor decât să văd aceasta mișcare de redeșteptare națională devenind fix monstrul pe care am jurat că îl vom distruge.

AUR nu este al meu, AUR este al vostru! Al românilor care au fost uitați de autorități în ultimii 34 de ani, al fraților și surorilor noastre care au fost forțați să plece peste hotare în căutarea unui trai mai bun, al tuturor celor care și-au văzut viitorul furat, la propriu, de către o clasa politică coruptă până în măduvă oaselor.

Și pentru asta pregătim oastea pentru 9 iunie.

Nu exagerez când spun că alegerile acestea reprezintă, poate, ultima noastră șansă să repunem România pe un făgaș normal. Să redăm puterea în mâinile românilor. Să apucăm să reparăm măcar un sfert din lucrurile stricate, pentru a supraviețui ca neam.

Nu eram pregatiti pentru aceste alegeri locale. De aceea le-au facut… dar ne-am regrupat instant ca armatele române zdrobite la Stalingrad și renaștem din resturi împrăștiate prin istorie.

Eram ieri in fata unui centru comercial de aici din Cluj. Un băiețel orfan copil al străzii de vreo 12 ani mânca la un colț de clădire un pui la rotisor. I-am zis poftă bună. Mi-a zis: Mulțumesc, vreți și dumneavoastră?

Asta e partea săracă a Clujului pe care Boc nu o vede. Dar e și partea frumoasă a Clujului. Dacă ne pierdem omenia și speranța pierdem totul. Boc e învățat ca la partidul Unic, să nu îi comenteze nimeni, de asta în echipa noastră și-a câștigat locul doamna Ciubăncan Anca, cea care comentează la micuțul Boc prin Consiliu. Avem nevoie de votul Clujenilor ca să fie cât mai mulți care îl deranjează acolo, în Consiliu.

În Parlamentul European îl trimitem pe Claudiu Târziu. Nu pe Rareș Bogdan. Claudiu, după cum vedeți, nu se pensează!

Îi trimitem pe Gheorghe Piperea și pe Cristian Terheș, nu pe Ghiță Falcă și pe hoțul Virgil de la Energie!

Este momentul pentru o nouă clasă politică. Este timpul să intervenim pentru a ne salva țara. Dacă nu o facem acum, riscăm să ne reîntoarcem într-o epocă în care toate libertățile noastre vor fi călcate în picioare de către niște așa-ziși baroni, mai degrabă mafioți, care nu au înțeles nici până acum că nu sunt ei sunt centrul universului.

Pe data de 9 iunie românii își vor lua țara înapoi.

Pe data de 9 iunie românii vor trimite patrioți la Bruxelles, oameni pregătiți să se lupte cu hidra neomarxistă ce a pus stăpânire pe holurile Comisiei Europene.

Pe data de 9 iunie ne vom răzbuna pe această clasă politică o dată pentru totdeauna!

Cine suntem noi?

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Related Posts