Uniți ducem lupta veacului nostru! AUR și-a prezentat, la Arad, candidații la alegerile din 9 iunie

Uniți ducem lupta veacului nostru! AUR și-a prezentat, la Arad, candidații la alegerile din 9 iunie

AUR și-a prezentat, luni, 14 mai, la Arad, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, candidații la alegerile din 9 iunie.

Alegerile din data de 9 iunie, comasate neconstituțional, de frica AUR, sunt unele cruciale pentru recăpătarea demnității românilor și României.

Cristian Terheș, cel care deschide lista candidaților Alianței AUR pentru Parlamentul European le-a amintit celor prezenți la Arad că așa cum lui Iisus, pe cruce, când îi era sete, i s-a întins un burete cu oțet, într-o situație similară este și națiunea română în momentul de față i se spune națiunii române să aleagă între oteț și fiere de către Partidul Comasat.

”Este rolul nostru de a explica fiecărui român că există și altă opțiune. Extrem de mulți români sunt sătui de alegerea aceasta între oteț și fiere. Nu e vina românilor că în ultimii 34 de ani au avut de ales astfel. Asta oferă PSD și PNL românilor astăzi, o listă comună care reprezintă oțetul și fierea. Le e frică să vorbească despre ce au făcut în Parlamentul European, pentru că nu au făcut nimic! Între zece cei mai chiulangii europarlamentari români în Parlamentul European sunt Claudiu Manda, de la PSD, pe locul doi. Pe locul cinci este cel care tăia pensiile speciale în 30 de zile, și tot taie la ele! Rareș Bogdan de la PNL. E grea străinătatea, pentru că și eu am fost 17 ani în afara țării, dar avem obligația ca aici, în România, să facem ceva pentru ca românii care au plecat să se întoarcă, iar cei care au rămas să nu mai plece! Pentru a face asta, trebuie să le explicăm românilor că au și altceva de ales între oțet și fiere! Pot alege Patrioți Români, apărători ai Patriei Române, oameni care apără interesul românilor!”, a spus singurul europarlamentar român care în timpul pandemiei s-a luptat în Parlamentul European pentru drepturile și libertățile cetățenilor români.

Mamă, avocat, lector universitar, un reputat apărător al drepturilor și libertăților oamenilor, eurocandidata Georgiana Teodorescu a spus, în cadrul discursului susținut la Arad că dacă ne gândim la Revoluția din 1989 cu mult curaj și multă dragoste de viitor pentru țară, oamenii au strigat libertate.

”S-a plătit pentru această libertate cu sânge! Aveți eroi din Arad care au plătit prețul libertății cu sânge. Ne-am dorit libertate și în ultimii 34 de ani am tot mers peste granițe de s-a mutat jumătate din populația țării peste granițe și avem acum o țară în afara granițelor. O țară care nu s-a mai întors înapoi! Pentru că nu își găseau locul în țară, locuri de muncă bine plătite, servicii medicale corespunzătoare și tot așa. Ne-am dorit libertatea de a avea un trai mai bun, să ne crească salariile și să avem acces nelimitat la mâncare. Astăzi, 34 de ani mai târziu ne dăm seama că mâncăm numai din străinătate, că importăm aproape toate alimentele. Tot la Revoluție ne-am dorit să fim liberi să ne rugăm în biserici și acum doi ani de zile ne-au închis bisericile și ne-au băgat morții în saci și ne-au obligat să îi înmormântăm așa. Ne-am dorit bătrâni respectați și azi vedem bătrâni umiliți de către Partidul Comasat Român. Lumea noastră de azi este foarte diferită față de lumea la care sperau și pentru care au luptat cei de la Revoluție! La asta s-a ajuns după 34 de ani de la acel moment de curaj! Lumea aceasta a ajuns așa din cauza politicilor duse de PSD, PNL, USR și celelalte partide care au condus România. NU pentru asta au murit oamenii la Revoluție! NU s-a murit pentru ideea că nu mai suntem mamă și tată, ci Părinte 1 și Părinte 2! Pe 9 iunie trebuie să ieșim la vot! Nu are nimeni nicio scuză dacă stă închis în casă și nu merge să voteze! Cuțitul ne-a ajuns la os și de asta noi, cei de la AUR, am intrat în bătălia politică: pentru că nu mai putem și pentru că dacă noi nu ne ridicăm și votăm suntem sortiți pieirii. Nu pot ei să fure cât putem noi să votăm! Suntem puternici pentru că ne avem unii pe alții”, a rezumat, Georgiana Teodorescu, importanța datei de 9 iunie.

Cosmin Corendea, profesor și doctor în drept, cu peste 20 de ani de asociere cu NATO, care se bucură de recunoaștere internațională, i-a întrebat de pe scena de la Arad pe cei prezenți la eveniment dacă nu s-au plictisit de ceea ce se întâmplă în România de 34 de ani, oferindu-le și soluția.

”Anul acesta avem o șansa, împreună, să schimbăm ceea ce s-a întâmplat în ultimii 34 de ani. Este prima oară când mă asociez politic în România pentru că eu cred cu tărie în partidul AUR și pentru că eu cred cu tărie în ceea ce noi putem să aducem acestei țări!”, a spus Cosmin Corendea.

Related Posts