Cristian Terheș: „Se face tot posibilul pentru protejarea Ursulei von der Leyen! Soluția e în mâna voastră pe 9 iunie”

Cristian Terheș: „Se face tot posibilul pentru protejarea Ursulei von der Leyen! Soluția e în mâna voastră pe 9 iunie”

Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a lui von der Leyen, acuzându-i pe liderii europeni de complicitate la corupție și abuz de putere:

“Se face tot posibilul pentru a o proteja pe Ursula von der Leyen de răspunderea penală pentru corupția și abuzul de putere din pandemie, când a semnat contractele paguboase cu Pfizer, Moderna și alte firme,” a declarat Terheș.

Contextul anchetei este serios și complex. Procurorii europeni investighează acuzații privind negocierile pentru vaccinurile anti-Covid între Ursula von der Leyen și directorul general al Pfizer, într-o afacere numită de presă „Pfizergate”. Această investigație a fost preluată de la autoritățile belgiene care o investighează pe von der Leyen pentru „interferența în funcții publice, distrugerea de SMS-uri, corupție și conflict de interese”.

Conform lui Cristian Terheș, soluția pentru a scăpa de influența nefastă a lui von der Leyen în fruntea Comisiei Europene stă în mâinile fiecărui cetățean.

„Soluția pentru a scăpa de Ursula stă în mâinile fiecăruia dintre voi: nu votați PSD și PNL la europarlamentare,” îndeamnă Terheș, arătând că schimbarea trebuie să vină din partea electoratului.

„Este absurd să susții pe cineva care a distrus Europa pentru un nou asemenea mandat,” conchide Terheș.

Related Posts