Tu știi pe cine vrea PSD trimită în Parlamentul European?

Tu știi pe cine vrea PSD să trimită în Parlamentul European?

Actuala conducere a Uniunii Europene încearcă să globalizeze statele membre, să le elimine personalitatea, să nu mai existe tradiții sau obiceiuri.

Ursula von der Leyen este ajutată de globaliști, inclusiv de români, să își ducă planul la bun sfârșit, fără să țină cont de nevoile reale, punctuale, ale statelor membre ale Uniunii.

În martie 2023, a fost adoptată directiva UE care prevedea, chipurile, performanța energetică a clădirilor. Titlul pompos ascunde însă un adevăr dur: țările membre sunt obligate să renunțe la încălzirea pe lemne și la centralele de apartament și să introducă așa zisele pompe cu căldură.

AUR a semnalat încă din 2022 că această măsură ar adânci diferențele sociale dintre bogați și săraci. Sursele alternative de energie sunt insuficiente și prea scumpe. Peste 2,7 milioane de locuințe se încălzesc încă cu lemne, iar 80% dintre gospodării sunt în mediul rural. Cum pot înțelege acești oameni nevoia să își dărâme sobele din locuințe și să le înlocuiască cu calorifere? Cu ce bani să facă asta?

Cristian Terheș, candidatul AUR la alegerile europarlamentare, a votat împotriva acestei directive care nu face bine României. Știți cine a votat pentru? Victor Negrescu, aflat acum pe listele PNL-PSD la alegerile din 9 iunie.

Related Posts