Tu știi pe cine vrea USR trimită în Parlamentul European?

Tu știi pe cine vrea USR să trimită în Parlamentul European?

Gașca condusă de Ursula von der Leyen vrea să transsforme Uniunea Europeană într-un lagăr fără granițe, în care europenii să fie controlați, iar mentalitatea acestora să fie schimbată, pentru a renunța la suveranitatea țării și la obiceiuri.

În procesul de transformare sunt însă și români, precum europarlamentari USR, care o ajută pe Ursula von der Leyen să își ducă planul la bun sfârșit.

Un pas în acest sens a fost făcut în noiembrie 2023, când majoritatea Parlamentului European a votat în favoarea modificării tratatelor europene, pentru a aduce mai multe beneficii comunității LGBT.

Printre schimbările impuse la nivelul UE se numără înlocuirea sintagmei „egalitate între femei și bărbați” cu „egalitate de gen”. De asemenea, pentru a nu fi împiedicați, votul prin unanimitate a fost înlocuit de „votul majorității”.

Cine a fost de acord cu aceste schimbări care nu fac altceva decât să schimbe viitorul copiilor noștri? Haideți să ne uităm la vot!

Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Dragoș Tudorache, Dragoș Pîslaru și Ramona Strugariu sunt printre europarlamentarii care au votat pentru modificarea tratatelor în interesul comunității LGBT și pentru destrămarea familiilor tradiționale.

Printre cei care s-au împotrivit sunt Cristian Terheș și Tudor Ciuhodaru. Aceștia se află, de altfel, pe listele AUR pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Știți ce aveți de făcut: cinci buletine de vot, cinci ștampile pe AUR!

Related Posts