Cristian Terheș, din mijlocul protestatarilor de la Bruxelles: „Reprezentați o forță care, unită, poate face diferența. Nu mai stați deoparte, acționați!”

Cristian Terheș, din mijlocul protestatarilor de la Bruxelles: „Reprezentați o forță care, unită, poate face diferența. Nu mai stați deoparte, acționați!”

Cristian Terheș, candidatul Alianței AUR pentru Parlamentul European și cel mai vocal europarlamentar român, a fost prezent la Bruxelles la protestul organizat sub egida „Farmers for Europe”, unde a discutat cu fermierii și agricultorii europeni și români despre consecințele devastatoare ale Pactului Verde și ale altor politici distrugătoare.

„În Olanda vor să fie redusă cantitatea de gunoi de grajd care să fie aruncat pe pământ ca să îl înlocuiască cu fertilizante artificiale. Toți agricultorii și fermierii prezenți la protest au spus că aceste politici promovate de Uniunea Europeană și Comisia Europeană le distrug viitorul”, a avertizat Cristian Terheș.

Fermierii români prezenți la protestul de la Bruxelles au spus că, prin această manifestație, vor să atragă atenția Uniunii Europene și Ursulei von der Leyen că nu vor renunţa la drepturile lor. Aceștia au subliniat că își doresc o Uniune Europeană a națiunilor suverane, unde să se poată dezvolta și crește copiii. Obiectivul fermierilor români și al celor europeni este oprirea Green Deal, oprirea ratificării Mercosur, care ar omorî agricultura europeană. Ei au subliniat că Green Deal nu rezolvă problemele invocate de ei.

„E o onoare deosebită ca în acești 5 ani să fi fost împuternicit de români să îi reprezint în Parlamentul European. Promisiunea pe care am făcut-o în 2019 a fost să apăr drepturile și libertățile românilor, în particular, și ale europenilor, în general, și, de asemenea, interesul și suveranitatea națională a României. Acestea au fost valorile care m-au ghidat în absolut orice când am fost în Parlamentul European.

Gândiți-vă foarte serios ce faceți pe 9 iunie! Nu stați acasă, ieșiți la vot și scoateți din toate funcțiile publice acești trădători de la PSD și PNL care susțin aceste politici și distrug viitorul României și al Europei!”, a încheiat europarlamentarul Alianței AUR.

Related Posts