Alianta pentru Unirea Romanilor
Background Stanga
Vlad
Background Dreapta
Background Dreapta

Ce ar spune domitorii români
dacă ar fi fost contemporani cu noi

Alianta pentru Unirea Romanilor

Stefan Cel Mare

Domn al Țării Moldovei

Indiferent cât de greu ne-a fost nu ne-am pierdut credința. Ne-am rugat, am muncit, am iertat. Mereu poporul român a căutat pacea, înțelegerea! Am lăsat mereu de la noi!

Acum este momentul să ridicăm vocea și să spunem: DESTUL!

Nu trebuie să îi mai credem pe cei care ne spun că suntem slabi, dezbinați!
Românii sunt puternici, uniți! Totul pentru țara noastră, pentru neamul nostru!
Acum suntem într-un moment de răscruce pentru viitorul nostru. Ne trebuie patrioți care să ne reprezinte cu demnitate în Europa, dedicați apărării valorilor și intereselor românești.

Pe 9 iunie aveți curaj, la fel cum și înaintașii noștri au avut! Doar uniți putem apăra România!
Vom arăta că suntem puternici în Europa!

Pe 9 iunie, alegeți candidații AUR pentru Parlamentul European!

Mircea cel Bătrân

Domn al Țării Românești

În străfundurile timpului, eroii noștri s-au angajat în lupta pentru neam și credință, sacrificându-și viețile pe câmpurile de bătălie. Astăzi, misiunea noastră este să păstrăm vie flacăra moștenirii lor neprețuite și să apărăm identitatea și istoria țării.

Românii sunt chemați să apere demnitatea națională și să obțină respectul pe care îl merităm în arena politică europeană. Ei vor fi mesagerii dreptului nostru la libertate și vor proteja dreptul nostru de a fi stăpâni în propriul cămin.

Așa cum strămoșii noștri s-au unit pentru a apăra pământul străbun, suntem acum chemați să ne unim din nou. Să trimitem în Europa patrioți hotărâți să apere cu inimă și cu fapte țara noastră!

Pe 9 iunie, alegerea candidaților AUR pentru Parlamentul European este crucială pentru apărarea demnității naționale și pentru a lupta pentru binele și prosperitatea poporului român.

Pe 9 iunie, alegeți candidații AUR pentru Parlamentul European!

Vlad Țepeș

Domn al Țării Românești

Înaintașii noștri au fost puternici, au fost neînfricați și au adus belșug poporului!Ne-au făcut să fim respectați! Ne-au făcut să fim mândri de neamul, de istoria noastră! Ne-au redat puterea!

E vremea să ne facem din nou auziți, să decidem noi pentru România, nu niște birocrați de la Bruxelles. Pentru asta, avem nevoie să trimitem patrioți în Parlamentul European!
Uniți vom birui!

Trebuie să avem curaj, să fim mândri că suntem români și că facem parte dintr-o națiune măreață! Uniți, suntem puternici în Europa!

Europarlamentarii AUR ne vor apăra interesele, sufletul și credința la nivelul instituțiilor europene!Ține de noi să facem alegerile drepte, alegerile puternice, alegerile de viitor!

Pe 9 iunie, alegeți candidații AUR pentru Parlamentul European.

Mihai Viteazul

Domn al Țării Românești, al Transilvaniei și al Moldovei

Înaintașii noștri s-au jertfit pentru neam, pentru credință, pentru pământul nostru sfânt!
Misiunea noastră este de a apăra moștenirea lor neprețuită.

Nu vom permite nimănui să ne șteargă identitatea, să istoria.
Europarlamentarii AUR vor merge în Parlamentul European să ne recâștige cinstea și respectul pe care toți ni le datorează și să le spună că noi vom fi iar stăpâni în țara noastră!

Cum ne-au unit înaintașii noștri, așa trebuie să ne unim din nou. De data aceasta pentru a trimite patrioți în Europa, adevărați apărători ai patriei române.Uniți arătăm Europei cine suntem și cât de puternici suntem!

Pe 9 iunie, alegeți candidații AUR pentru Parlamentul European!