Dumitrescu Cristina

Doctor în Științele comunicării

Este specialist in comunicare. A absolvit Jurnalism, Filosofie, masterat in Comunicare si doctoratul in Stiintele Comunicarii. 10 ani a predat la Facultatea de Jurnalism a Universitatii Spiru Haret. Apoi a descoperit ca in afara de catedra poate face si altfel de proiecte, cu la fel de multa implicare, si anume cele cultural-educationale pentru romanii din comunitatile istorice romanesti.

Este în proiectul AUR încă de la început iar acum coordonatorul activităților din cadrul Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților, secretarul Juriului Național de Onoare, Disciplină şi Arbitraj AUR, şi al Comisiei Legislative AUR.

De asemenea, sprijinită de cei mai buni şi capabili colegi, organizează Congresele partidului şi dezbaterile realizate de AUR la Parlament, sau face parte din delegațiile externe ale formațiunii politice.

Are un baietel de 13 ani, vorbeste engleza, franceza, spaniola si italiana, dar iubeste tot ce reprezinta Romania Mare. Spune despre ea ca actiunile si proiectele sale sunt dedicate celeilalte parti a tarii, cea din afara granitelor: Basarabia, diaspora economica, comunitatile istorice romanesti. Pentru romanii de acolo isi doreste ca europarlamentarii romani sa faca mai mult.