Neamțu George-Mihail

Antreprenor

Este un scriitor prolific, educator și traducător cu o vastă experiență academică: deține dublă licență la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca și un doctorat în teologie de la King’s College Londra.

Pe parcursul carierei sale, a predat atât în România, la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și la Universitatea din București, cât și în străinătate, ca profesor invitat la Acton University. În prezent, își desfășoară activitatea ca senior fellow la Center for Religion, Culture, and Democracy din SUA. Ca autor și editor, a contribuit semnificativ la literatura academică, având peste douăzeci de cărți publicate și traduceri remarcabile din operele unor mari gânditori creștini.

Pe lângă realizările sale academice, este un dedicat soț și tată. Implicat în educația și formarea generațiilor viitoare, și-a împărtășit cunoștințele și experiența cu studenții săi, contribuind la dezvoltarea lor intelectuală și spirituală. Prin intermediul scrierilor sale, a reușit să transmită idei complexe într-un mod accesibil, influențând în mod pozitiv atât mediul academic, cât și comunitatea cititorilor săi.