Georgiana Teodorescu (AUR): ”Fără număr, fără număr, de la Ursula von der Leyen!”

Georgiana Teodorescu (AUR): ”Fără număr, fără număr, de la Ursula von der Leyen!”

Șefa Comisiei Europene, din cauza gravelor acuzații de corupție la adresa ei, pregătește o mită electorală de peste 20 milioane dolari pentru 35.500 tineri din statele membre UE.

Ursula von der Leyen este disperată din cauză că partidele care o susțin, familiile politice din care fac parte PNL și PSD din România, sunt confruntate cu o catastrofă electorală la alegerile europarlamentare din 2024.

În cel mai abject stil de baron local care împarte ulei și zahăr alegătorilor, Comisia Europeană a anunțat că oferă “gratis” permise pe calea ferată pentru 35.500 tineri născuți între 1 iulie 2005 și 30 iunie 2006, care vor putea călători timp de o lună pe calea ferată în Europa.

Nimic nu este “gratis”, doar cașcavalul din cursa de șoareci, cum spunea conservatoarea și suveranista Margaret Thatcher în urmă cu 30 ani, referindu-se la jaful și risipa care se făceau cu bugetul comunitar.

Banii provin din bugetul comunitar, care se alimentează din contribuțiile statelor membre și din prelevări de TVA. Ursula ia din banii noștri, ai tuturor, ca să cumpere voturi pentru ea și pentru oligarhia care o susține.

Ca să calculăm dimensiunea mitei electorale a Ursulei, am luat ca reper programul Eurail, prin care tinerii pot obține permise de călătorie pe calea ferată. Un permis Eurail pe timp de o lună costă 574 dolari, deci cele 35.500 permise oferite de Ursula ar valora în total 20.377.000 dolari!

Pentru a fi selectați ca posesori de permise feroviare “gratuite”, tinerii trebuie să participe la un quiz (sic!) cu cinci întrebări despre UE și o întrebare suplimentară pe Portalul european pentru tineret. Tinerii primesc astfel mesajul că “UE ne dă”, deci “trebuie să votăm partide pro-UE”, nicidecum partide care îndrăznesc să pună întrebări, cum ar fi partidele patriotice și suveraniste. Desigur că tinerii vor fi selectați în funcție de răspunsul la întrebări pentru ca doar cei îndoctrinați cu minciunile de la Bruxelles să beneficieze de mita electorală.

Ursula și forțele care o susțin, forțe la care sunt afiliate PSD si PNL au țintit tinerii, pentru că un sondaj de opinie a creat panică în rândurile lor. Potrivit sondajului IRES efectuat la comanda asociației “Tinerii Votează” Alianța pentru Unirea Românilor este partidul care conduce detașat în rândul tinerilor.

AUR este partidul ce reprezintă vocea tinerilor români, de aceea îl indică drept prima opțiune. Partidele vechi, PNL, PSD nu îi respectă pe aceștia, din moment ce nu respectă opțiunea lor electorală. La auzul veștii că tinerii votează AUR, politicienii expirați din PNL și PSD, în loc să îi asculte cu respect, ca să afle problemele lor, au preferat să anunțe cu aroganță că vor interzice Tik-Tok, ca să nu mai aibă acces la mesajele AUR!

De 35 ani părinții tinerilor de azi au votat în diferite combinații PSD și PNL, dar din nefericire rezultatul a fost același. Nu repetați greșeala lor!

Related Posts